tisdag 4 september 2012

xanten

heldag i xanten idag! började kanske inte jätte bra, men slutade helt underbart!
först en rundtur inne i museet, sen gick vi i utomhusparken och kollade och futtade lite, sen gick vi in till staden där vi träffade på Kim. så vi hängde me han å började leta efter shorts som han skulle ha. så tillslut hittade vi ett par, så då gick vi och åt god italiensk glass! tredje för denna resa! så satt vi å chillade i typ en timme eller så. och då drog vi till en annan affär, för vi hörde att det fanns läderhosen där, och vi blev ju ba tvungna å se dom! så där hade dom klänningar och läderhosen, så vi tänkte att vi kunde prova men de fick inte eftersom att vi inte skulle köpa. och de sög! så vi får försöka hitta nått annat ställe under resten av veckan där vi kanske kan försöka prova ;p
så jag köpte iaf ett par billiga men fula jeans som jag ska göra om till shorts!
så gick vi till en jätte stor hoppgrej och va där och hoppade ca en timme. i 28 grader! man va någolunda svettig när vi kom till bussen. men de va jävligt kul iaf! vågade även göra frammåtvolt!
 

såg nyss på fb att några andra ur vårat gäng hade provat läderhose och nå klänningar som jag å Eline ville prova, så vi ska testa i en ny stad imorn! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar