onsdag 2 oktober 2013

That I'm never changing who I am

rätt så snabbt efter att skolan började så drömde jag en rätt så konstig dröm. då alla här i tyskland skriver dagens datum på alla sina papper, och sedan sätter in dom i en pärm tycker jag är liiite konstigt. så jag drömde att en av mina lärare (den första jag hade i skolan, som jag tycker är lite rolig) blev jätte arg på mina klasskompisar eftersom att dom skrev datum på alla sina papper! och detta är typ 2 veckor sedan jag drömde detta, men kan fortfarande tänka på det lite då och då. för ibland känns det verkligen som att han har sagt det till oss, och ändå så skriver dom det jefla datumet på papperna!
inatt drömde jag även att jag hade kört bil, och det kände jätte konstigt när jag vaknade och insåg att jag inte alls hade kört bil! saknar det så otroligt mycket! två månader utan att köra bil, ja ni hörde rätt. TVÅ FREAKING MÅNADER I TYSKLAND IDAG, och det går hur bra som helst!!! :D har förövrigt lång helg, eftersom att morgondagen är en helgdag och då är fredag en klämdag så vi har ledigt då med! känns bara super, ska klippa och färga håret på fredag och sedan blir det party på kvällen!

idag på nederländskan så pratade jag lite med min lärare, då jag var sjuk förra fredagen, och då sa han att jag fick använda min mobil som ordbok under lektionen. och det äger, för jag är den enda som får ha mobilen framme under lektionstid. fördelen med att vara utbytesstudent!

ajusteja, igår när jag satt vid datorn så landade det en spindel bredvid mig i sängen! och det var inte så kul, och jag tänkte vara snäll med den och släppa ut den. så jag tog och plockade upp kudden som den låg på, men då sprang den bara iväg. och helt plötsligt var den borta. så då fick jag panik och slängde ut täcke och kuddar från sängen. men som tur var så hittade jag den på väggen då den försökte smita! så då tog jag en bok och dödade den. eftersom att jag vill inte att en spindel ska ramla ner i mitt ansikte när jag sover, den hade stört långa ben dessutom! varje ben var typ 2 cm långa!!!!!

 träskor utanpå mina puffs, för lat för att ta av dom när jag skulle gå ut med soporna!
missade även bussen idag, men fick skjuts av min värdmor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar